Actueel

22 sep 2015

Douwe Bob vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival 2016

Het hoge woord is eruit… Douwe Bob vertegenwoordigt Nederland tijdens het 61e Eurovisie Songfestival volgend jaar in Stockholm. Hij heeft vanavond in De Wereld Draait Door zijn deelname officieel bekendgemaakt. Het nummer en de invulling van het optreden maakt AVROTROS in 2016 bekend.

Lees meer
08 jul 2015

Stockholm organiseert het Eurovisie Songfestival 2016

Woensdagochtend heeft de Zweedse omroep SVT bekendgemaakt dat het Eurovisie Songfestival 2016 gaat plaatsvinden in de Zweedse hoofdstad Stockholm. De plek waar het allemaal gaat gebeuren is de Globe Arena.

Lees meer
25 jun 2015

Trijntje Oosterhuis is in verwachting!

Op haar website heeft Trijntje Oosterhuis het goede nieuws bekendgemaakt. Ze is in december uitgerekend van haar derde kindje. Trijntje verplaatst enkele optredens van haar clubtour in het najaar en zal op 18 december niet in de Heineken Music Hall optreden.

Lees meer
23 sep 2015

De Big Five en Zweden meer zichtbaar in de halve finales

De EBU heeft bekendgemaakt dat de 'Big Five' en Zweden komend jaar ook zullen optreden in de twee halve finales. Ze zijn, net als voorgaande jaren, wel direct gekwalificeerd voor de grote finale op zaterdag 14 mei 2016 dus er kan niet op ze gestemd worden in die halve finales.

Lees meer
28 aug 2015

Nieuw album Common Linnets

The Common Linnets hebben officieel de release van hun nieuwe album ‘II’ aangekondigd. Het album, dat op vrijdag 25 september verschijnt, is de opvolger van het titelloze debuut uit 2014. Daarnaast komt vandaag de nieuwe single ‘Hearts On Fire’ uit.

Lees meer
Zweden | Måns Zelmerlöw - Heroes

Trijntje stole the show

Eurovisie Songfestival

6 dagen : 18 :
uur
58 min

Eerste halve finale Eurovisie Songfestival
Dinsdag 10 mei om 21.00 uur op NPO1

Meer nieuws

24 mei 2015

Hoe hebben de vakjury en televoters gestemd?

In de Nederlandse vakjury zaten Do, Gijs Staverman, Carolina Dijkhuizen, Maurice Wijnen en Florent Luyckx.

Lees meer

[advertentie]

Songfestival radio