Actueel

Songfestival-kandidaten in Amsterdam

Eurovision in Concert

Op zaterdag 18 april stond VondelCS helemaal in het teken van het Songfestival. In totaal waren 24 acts in Amsterdam voor Eurovision in Concert. De dag begon met een kleine persconferentie in VondelCS, gepresenteerd door Cornald Maas. Vervolgens mocht de aanwezige pers vragen stellen aan de deelnemende acts.

Ook Songfestival.nl was aanwezig en sprak een aantal van hen. Daarnaast leerden we ze hoe ze de naam van onze Trijntje Oosterhuis uit moeten spreken....

Eurovision in Concert 2015
18 apr 2015

Eurovision in Concert 2015

42 foto's

Veel Songfestival-kandidaten waren in Amsterdam voor Eurovision in Concert 2015

14 apr 2015

Top 5: Bizarre acts op het Songfestival

Tijdens het Eurovisie Songfestival zijn in de loop der jaren veel acts de revue gepasseerd. Om een overzicht te krijgen van deze soms bizarre, indrukwekkende maar toch vooral leuke acts die deel hebben genomen aan het Eurovisie Songfestival hebben wij er een aantal op een rijtje gezet.

Lees meer
13 apr 2015

Wist je dat: Er in 1969 vier winnaars waren?

Het Eurovisie Songfestival viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. In deze zestig jaar zijn er veel opmerkelijke en bizarre gebeurtenissen geweest. Wist je bijvoorbeeld dat er vier winnaars waren tijdens het Songfestival in 1969?

Lees meer

Trijntje Oosterhuis - Walk Along

Inzending Nederland 2015

De videoclip voor de inzending van Nederland voor het Eurovisie Songfestival 2015; Trijntje Oosterhuis - Walk Along

08 apr 2015

Voorbereidingen Songfestival 2015 in volle gang

De voorbereidingen op het Eurovisie Songfestival in de Wiener Stadthalle zijn in volle gang. De eerste vrachtwagens met materiaal zijn gearriveerd en de hal is geheel doorzocht door de politiehonden, dit alles om het Songfestival in mei vlekkeloos te laten verlopen!

Lees meer
23 maa 2015

Trijntje als vierde in de eerste halve finale

Zojuist heeft de EBU de startvolgorde van beide halve finales bekend gemaakt. De volgorde van alle optredens is bepaald door de producten van de show in Wenen. Trijntje gaat als vierde haar lied 'Walk Along' ten gehore brengen.

Lees meer
28 dagen : 17 :
uur
37 min

Dinsdag 19 mei om 21:00 uur op NPO1.
De eerste halve finale met Trijntje Oosterhuis!

Meer nieuws

[advertentie]

Songfestival radio