Actueel

01 sep 2015

Nieuwe single Måns Zelmerlöw

Drie maanden na zijn overwinning op het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen komt de Zweedse zanger met een nieuwe single: 'Should have gone home'. Bekijk de videoclip!

Lees meer
08 jul 2015

Stockholm organiseert het Eurovisie Songfestival 2016

Woensdagochtend heeft de Zweedse omroep SVT bekendgemaakt dat het Eurovisie Songfestival 2016 gaat plaatsvinden in de Zweedse hoofdstad Stockholm. De plek waar het allemaal gaat gebeuren is de Globe Arena.

Lees meer
25 jun 2015

Trijntje Oosterhuis is in verwachting!

Op haar website heeft Trijntje Oosterhuis het goede nieuws bekendgemaakt. Ze is in december uitgerekend van haar derde kindje. Trijntje verplaatst enkele optredens van haar clubtour in het najaar en zal op 18 december niet in de Heineken Music Hall optreden.

Lees meer
24 jun 2015

Mans Zelmerlow geeft concert in Amsterdam

De winnaar van het Eurovisie Songfestival 2015; Mans Zelmerlow, geeft op vrijdag 25 september een concert in Paradiso Amsterdam. De zanger toert door Europa met zijn 'The Heroes Tour'.

Lees meer
28 aug 2015

Nieuw album Common Linnets

The Common Linnets hebben officieel de release van hun nieuwe album ‘II’ aangekondigd. Het album, dat op vrijdag 25 september verschijnt, is de opvolger van het titelloze debuut uit 2014. Daarnaast komt vandaag de nieuwe single ‘Hearts On Fire’ uit.

Lees meer
25 jun 2015

Vijf oud-deelnemsters nemen samen een single op

Vijf oud-deelnemsters van het Eurovisie Songfestival 2015, dat afgelopen mei plaatsvond in Oostenrijk, hebben samen een single opgenomen, getiteld: 'The Otherside'.

Lees meer
Zweden | Måns Zelmerlöw - Heroes
24 mei 2015

Trijntje stole the show

Eurovisie Songfestival

24 mei 2015

Hoe hebben de vakjury en televoters gestemd?

In de Nederlandse vakjury zaten Do, Gijs Staverman, Carolina Dijkhuizen, Maurice Wijnen en Florent Luyckx.

Lees meer

Meer nieuws

[advertentie]

Songfestival radio