Actueel

27 apr 2015

Hot or Not: Azerbeidzjan!

Tot aan de laatste week voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen nemen we elke dag twee Eurovisie Songfestival deelnemers onder de loep.

Lees meer
24 apr 2015

Edsilia Rombley geeft punten voor Nederland

Aan Edsilia Rombley dit jaar de eer om namens Nederland de punten te geven tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival 2015 op zaterdag 23 mei. Dat is zojuist bekendgemaakt in het NPO Radio 2 programma Aan De Slag.

Lees meer

Songfestival-kandidaten in Amsterdam

Eurovision in Concert

Op zaterdag 18 april stond VondelCS helemaal in het teken van het Songfestival. In totaal waren 24 acts in Amsterdam voor Eurovision in Concert. De dag begon met een kleine persconferentie in VondelCS, gepresenteerd door Cornald Maas. Vervolgens mocht de aanwezige pers vragen stellen aan de deelnemende acts.

Ook Songfestival.nl was aanwezig en sprak een aantal van hen. Daarnaast leerden we ze hoe ze de naam van onze Trijntje Oosterhuis uit moeten spreken....

Het podium is klaar!
21 apr 2015

Het podium is klaar!

6 foto's

Het podium in de Wiener Stadthalle is klaar! Bekijk de foto's hier.

Eurovision in Concert 2015
18 apr 2015

Eurovision in Concert 2015

42 foto's

Veel Songfestival-kandidaten waren in Amsterdam voor Eurovision in Concert 2015

27 apr 2015

Hot or Not: Finland!

Vanaf vandaag kan je dagelijks twee Songfestival deelnemers beoordelen. Pertti Kurikan Nimipäivät is de Finse inzending van dit jaar. Geef je hier mening over deze groep!

Lees meer
23 apr 2015

'Aan de Slag' vanuit Wenen!

Donderdagochtend heeft Bart Arens in zijn NPO Radio 2 programma 'Aan de Slag' bekendgemaakt dat hij in de week van het Eurovisie Songfestival zijn uitzending gaat doen vanuit Wenen.

Lees meer
21 apr 2015

Wist je dat Nederland het allereerste liedje op het Songfestival zong?

Zestig jaar geleden vond het allereerste Eurovisie Songfestival plaats in Zwitserland. Jetty Pearl mocht als eerste kandidaat in de geschiedenis van het Songfestival haar liedje ‘De vogels van Holland’ ten gehore brengen.

Lees meer
21 apr 2015

Trijntje Oosterhuis komt met nieuw album

Trijntje Oosterhuis brengt een nieuw album uit, genaamd ‘Walk Along’. Naast haar Songfestivalliedje ‘Walk along’ bevat het album nog tien andere nieuwe tracks die door Anouk werden geschreven en geproduceerd. Trijntje werkte al eerder samen met Anouk in 2012.

Lees meer

Trijntje Oosterhuis - Walk Along

Inzending Nederland 2015

De videoclip voor de inzending van Nederland voor het Eurovisie Songfestival 2015; Trijntje Oosterhuis - Walk Along

21 dagen : 17 :
uur
25 min

Dinsdag 19 mei om 21:00 uur op NPO1.
De eerste halve finale met Trijntje Oosterhuis!

Meer nieuws

[advertentie]

Songfestival radio