Nederland - OG3NE
11 Mei 2017, Tweede halve finale (1)

Nederland

OG3NE - Lights and Shadows


OG3NE is een meidenband bestaande uit de drie zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley. O’ = de bloedgroep van hun moeder, G3ne = de genen die hen met elkaar verbinden.

OG3NE schrijft geschiedenis door als eerste groep ter wereld The Voice te winnen. Direct na het winnen van de finale van ‘The Voice of Holland’ domineert OG3NE de iTunes-lijst met op nummer 1 ‘Magic’, 2 ‘Change will come’ en op 3 ‘Emotions’. 

In 2015 treden ze op bij uitverkochte Vrienden van Amstel Live – concerten in Ahoy, worden ze gevraagd door de Engelse Olly Murs om zijn voorprogramma te verzorgen tijdens zijn Europese tournee in de HMH en mogen ze het jaar afsluiten met een concertreeks in de Amsterdamse Ziggo Dome met hun coach Marco Borsato tijdens de elf Symphonica Concerten.

In 2016 doet OG3NE mee aan het programma ‘Beste Zangers’. Ook dit wordt een groot succes. In de eerste uitzending brengen de zussen hun eigen versie van ‘Clown’. Dit nummer komt direct op 1 binnen in de iTunes Top 100 en de dames krijgen zelfs complimenten van Emeli Sandé. De dames gaan dit jaar nog een nieuw avontuur aan. In oktober start hun allereerste theatertournee ‘Three Times a Lady’. Eind oktober werd bekendgemaakt dat OG3NE Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Kiev.

reacties